Секције

У нашој школи поред редовне наставе, ученици могу да учествују у раду разних секција.

Ученици који учествују у раду Пчеларске секције, обучавају се у области пчеларства како би произвели квалитетне пчелиње производе: мед, прополис капи, свеће и друго. Школа поседује двадесетак кошница које се налазе у школском дворишту. Секцију воде професори Станко Кривокапић и Моника Фехер.

Винарско-виноградарска секција бави се производњом грожђа (Совињон, Каберне Совињон и Бургундац црни), а после бербе, од грожђа се прави црно вино, бело вино, бермет али и ракија. Секцију воде професори Гојковић Зоран, Орељ Драгана и Рената Риц.

Од ове школске године ученици кроз секцију „Мирисно биље“ обучавају се како да у комбинованој соларно-електричној сушари осуше шљиву, парадајз, јабуку, лековито и зачинско биље које производимо на школској економији. Секцију води проф. Пилиповић Катарина.

Коњичка секција је за ученике који воле племените животиње, који воле коње. Учествујући у раду секције, имате могућност да храните, негујете, тимарите, припремите за јахање и тренинге, и наравно, јашете коње. Секцију води професор, др ветерине Милан Савовић.

Аквакултура је изузетно занимљив подводни свет.

Акваристика може да буде хоби, али и много више од тога.

Тајне овог заната можете савладати кроз секцију Акваристике. Секцију води проф. Валериа Обрадовић.

Ученици који учествују у раду Аранжерске секције обучавају се како од сувог или свежег цвећа, воћа и поврћа праве разне врсте аранжмана. Секцију води проф. Кнежевић Гордана.

Спортске секције

Спорт је неизоставна карика нашег школовања. Још од самог оснивања, у нашој школи негујемо богат спортски живот увиђајући чињеницу да спорт има незаменљиву улогу у развоју личности, превенцији насиља, превенцији малолетничке деликвенције и наркоманије.

Школа активно учествује у свим такмичењима која организује Савез за школски спорт, чему претходе такмичења на нивоу школе.

У нашој школи постоје следеће секције: одбојкашка, фудбалска и атлетска.

Током школске године се организују турнири у стоном тенису, фудбалу и одбојци.

Професорка Ивана Стевановић води атлетску секцију. Ученици ове секције су учесници РТС Кроса кроз Србију и Новосадског маратона.

Фудбал је популаран спорт у свету и код нас. Истомишљеници испробавају и унапређују своје вештине на фудбалској секцији заједно са професором Игором Ивићем.

Тимски спорт у коме се можеш опробати је одбојка са професором Драганом Пантићем.